Angstaanvallen medicatie

Angstaanvallen Medicatie

Vaak wordt om angstaanvallen medicatie gevraagd wanneer men last heeft van angstaanvallen. Wat er dan voorgeschreven en wat is er verder mogelijk is lees je hier.

Beste lezer,

de angstaanvallen coachMijn naam is Jan Heering. Ik ben Mental Coach en ik ben gespecialiseerd in het snel oplossen
van angsten.

Ik heb inmiddels al bijna 20 boeken over aanpakken en oplossen van een groot aantal
emotionele aandoeningen, waaronder angstaanvallen, op mijn naam staan.

In mijn praktijk heb ik van velen die last hadden van angstaanvallen bijgestaan om hun aanvallen snel achter zich te laten.

Medicatie kan een tijdelijke verlichting brengen. Helaas worden je klachten slechts onderdrukt. Medicatie brengt echter geen oplossing met zich mee.

Daarnaast kan gebruik van medicatie (ernstige) bijwerkingen met zich meebrengen.

Veel voorgeschreven angstaanvallen medicatie

Benzodiazepinen
angstaanvallen medicatieDeze hebben een angst onderdrukkende werking. De bijwerkingen zijn: overdag moeite hebben om overdag wakker te blijven, ’s nachts wakker zijn, staren en verslapping van de spieren.

Bij langdurig gebruik werken Benzodiazepinen verslaven. De bekendste zijn: Diazepam (Valium) en Lorazepam (Temesta).

Antidepressiva

Bij een combinatie van angst en neerslachtigheid wordt er soms door de arts voor gekozen om antidepressiva voor te schrijven. De bekendste zijn: Paroxetine, (Seroxat) en Fluoxetine (Prozac).

De bijwerkingen van Seroxat zijn: duizelingen, onrustig, hartkloppingen, onrustig zijn, transpireren, benauwdheid en dubbelzien.

Bijwerkingen van Prozac zijn: duizeligheid, niet kunnen slapen, een wazig in het hoofd, afgestompte emoties, vermoeidheid, misselijkheid en hoofdpijn.

Angstaanvallen oorzaak

Het is gebleken dat de oorzaak van je angsten en gezocht moet worden in onverwerkte emoties. Veelal zijn deze onverwerkte emoties onbewust. Hierdoor heb jij er geen weet van dat jij ze hebt en er last van hebt.

De onverwerkte emoties veroorzaken op hun beurt verstoringen in het energetisch systeem van je lichaam.

Is je energetisch systeem vrij van verstoringen, dan voel jij je goed.

Heb je echter last van verstoringen in je energetisch systeem, dan krijg je last van emotionele klachten, zoals bijvoorbeeld intense angstaanvallen.

Deze verstoringen zijn ook de reden dat angstaanvallen medicatie niet de aangewezen manier is om de oorzaak van je klachten op te lossen. De oorzaak van je klachten, de verstoringen in je energie systeem, wordt immers niet door medicijnen opgelost.

Ben je in staat om de verstoringen in je energetisch systeem te verhelpen, dan los je ook de onverwerkte emoties en daarmee je klachten op.
Wil jij weten hoe jij je angstaanvallen achter je kunt laten? Ga dan naar……


Klik hier voor
Angstaanvallen oplossing
Zoals gezegd ben ik Mental Coach en geen arts. Ik heb ook geen medicijnen studie gevolgd. Dit artikel is uitsluitend ter informatie. Wil je advies over medicatie of wil je de dosering van je medicatie aanpassen, neem dan altijd contact op met de behandelend arts of je huisarts.


De Angstaanvallen Coach home About Contact Angstaanvallen Medicatie Disclaimer Privacybeleid Sitemap

Geef een reactie